Johann Grander

En naturforskare med tro på Gud

Johann Grander är upptäckaren av vattenvitalisering.

Johann Grander är varken vetenskapsman eller forskare, utan snarare en enkel, blygsam man som växte upp i de tyrolska bergen, skaffade sig en familj och arbetade väldigt hårt. Vid 49 års ålder lämnade han sitt jobb för att följa sitt kall och ägna sig åt sina experiment. De ledde honom snart till det ämne som förändrade hela hans liv och hans familj också, nämligen: Vatten.

Idag används det vitaliserade "GRANDER® vattnet" av hundratusentals användare över hela världen, och de vill inte vara utan det.

GRANDER® vattenvitalisering har framgångsrikt genomförts på många områden runt om i världen - från hushåll, till simbassänger, dammar, hotell, hälso- och jordbruksområden samt industrianläggningar.

Johann Grander skapade en ny förståelse för vatten för mer än 30 år sedan, vilket följs av miljoner människor idag:

Ett hälsosamt liv börjar med vitaliserat vatten.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Inget sker av en slump. Det är heller inte utan anledning som människan fått ett liv. Vi är alla avsedda att ha ett syfte som vi borde uppfylla."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.