Vatten är vår styrka

Vatten är vår styrka

GRANDER® vitaliseriar ...

Är inte bara en slogan utan en ständig drivkraft och motivation till att göra GRANDER® vatten tillgängligt för alla på den här planeten. Bakom detta finns många människor som identifierar sig med GRANDER® filosofin och ser sig själva som en del i en stor gemenskap.


Företaget GRANDER® står för en affärsfilosofi som ...

Ett familjeföretag med speciell karaktär

Den starka andan inom familjen gjorde att Johann Grander Sr. kunde ägna sig åt sin forskning. Familjen erbjöd honom sitt fulla stöd, följde och byggde familjeföretaget med honom. Ännu idag arbetar familjemedlemmarna tillsammans för att leda företaget in i framtiden.
Läs mer

GRANDER® Teamet

På huvudkontoret i Jochberg i Tyrolen, Österrike, har GRANDER® toppexperter och är den plats där informationsvattnet produceras för de olika vitaliserings produkterna. Vitaliserings modulerna tillverkas också här, de attraktiva glasflaskorna är fyllda med Original GRANDER® Blue Water och de globala distributionsaktiviteterna samordnas. Idag försörjer hundratals människor sig själva och sina familjer genom GRANDER® vattenvitalisering globalt.
Läs mer
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vatten är intelligent."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.