Varumärket GRANDER®

GRANDER® står för livligt, kraftfullt och biologiskt högkvalitativt vatten

GRANDER® varumärket har inte förändrats under de senaste 30 åren.

GRANDER® står för:

  • naturlighet, välbefinnande & nöjdhet
  • styrka, självrengöring och vitalitet
  • biologiskt högkvalitativt vatten

Dessa värden följs av familjen Grander och det stora GRANDER®samhället världen över. Oavsett om det är i Kina, Norway, Österrike, Italien eller Sydafrika, står logotypen "G" för en unik vattenkvalitet för välbefinnande för alla människor och djur och för välfärd för natur och miljö.

GRANDER® är ett varumärke som är registrerat i det internationella varumärkesregistret och är positivt laddat i människors sinnen, vilket är betydligt viktigare.

Utvecklingen av varunamnet "GRANDER®"

I början av vattenvitaliseringen fick en liten krets av Johann Granders vänner, släktingar och bekanta prova "det vitaliserade vattnet" och rapporterade om positiva erfarenheter. Alla betraktade det som "GRANDER® Water", som ansetts av den blygsamma Johann Grander som pretentiös. Han försökte namnge vattnet "magnetiskt vatten", men alla kallade det GRANDER® vatten. Således blev det vanliga namnet handelsnamnet, som registrerades officiellt den 27 mars 1996.

Även termen "vattenvitalisering", som används ganska ofta idag, kommer från Johann Grander.

Det finns andra företag på marknaden som erbjuder vattenvitalisering, men endast GRANDER® arbetar med vatten som informationsbärare. GRANDER® har varit på marknaden i mer än 3 årtionden och har fått hög acceptans och en stor popularitet.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Om folk bara förstod att jorden är en levande varelse så skulle de bete sig väldigt annorlunda mot den."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.