Framgång i GRANDER® Distributionsföretag

GRANDER®: Ett vitaliserat team - vi ser fram emot att träffa dig!

Som ett etablerat varumärke för GRANDER® Vattenvitalisering erbjuder vi kvinnor och män ett attraktivt arbetsområde i konsultation och vidare expansion av företaget.

Från personligt välbefinnande till hållbarhet

Med expansionen av GRANDER® vattenvitalisering bidrar du till att förbättra livskvaliteten för många människor. Hållbarhet och skydd av våra resurser är dagens och framtidens aktuella ämnen mer än någonsin tidigare. Vitaliserat vatten regenererar sig, bidrar till en minskning av kemisk användning i rengöringsprocessen och rinner tillbaka till det naturliga kretsloppet vitaliserat igen.

Personlig rådgivning är viktigt för oss! Från person till person

Om du tycker om att göra gott för människor, om du tycker om att arbeta självständigt och vill göra privata kunder, hotell- och restaurangägare, kommersiella företag och offentliga institutioner till dina partners, så väntar en marknad på dig med lovande perspektiv.

Kan du kombinera kompetens och erfarenhet av att hantera kunder och försäljning? Om så är fallet ser vi fram emot att höra från dig:

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Allting här på jorden är bara lånat."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.