Vår kunskap är blott en droppe

Ny kunskap inom vattenforskning

Vattenforskning är bara i sin början, enligt kända forskare. Intressant och ny vattenkännedom visades på "3sat" den 22 oktober 2008 för första gången.
  • förmåga att komma ihåg och vattens minne
  • havsvatten som kan brinna genom radiovågor
  • vattenbryggor
  • informationsöverföring och mycket mer

Vattnets egenskaper tycktes vara klara men nya "abnormiteter" upptäcks ständigt. I USA menar man att havsvatten kan bli brandfarligt med radiovågor. I Österrike har en grupp unga forskare byggt en vattenbrygga som utmanar fysikens lagar. I Israel menar man att vatten har ett "minne". Globala företag ersätter kemikalier med vitaliserat vatten. Medicinska läkare undersöker den helande kraften av vattenfall. Resultaten av alla dessa test är fascinerande och mätbara, men de fysiska orsakerna är ännu inte tydliga. GRANDER® vattenvitalisering presenteras också i detta sammanhang; vetenskapligt inte bevisat men många gånger testat i praktiken, som det rapporterats om av många kända industriföretag.

Hans Kronberger presenterar "Vår kunskap är en droppe" - Nya forskningsresultat om vatten i hans 45-minuters dokumentation.

>> Film: Our Knowledge is just a drop

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naturen är vår bästa lärare."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.