Ett familjeföretag med speciell karaktär

Jordnära värderingar och en öppen syn på framtiden

Den starka andan inom familjen gjorde att Johann Grander Sr. kunde ägna sig åt sin forskning. Familjen erbjöd honom sitt fulla stöd, följde och byggde familjeföretaget med honom. Ännu idag arbetar familjemedlemmarna tillsammans för att leda företaget in i framtiden.

Kunskapen om vattnets vitalisering är i goda händer. GRANDER® har alltid varit ett familjeföretag och kommer att förbli. Det var aldrig någon fråga om det för verkställande direktör Johann Grander, Johanna Grander och Stephanie Filzer.

Som efterträdare leder Johann Grander det internationella företaget idag tillsammans med sina syskons stöd. För alla är det mycket viktigt att leva efter de värderingar som deras far lärde dem, nämligen:

Styrkan i familjen

Med försiktighet och blygsamhet, men med samma övertygelse som Johann Grander, står GRANDER® inför framtiden och lever sina liv som är förankrade i tradition i sitt hem Tyrol, men är fortfarande öppna för de nya och innovativa som framtiden ger.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naturen är vår bästa lärare."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.