Johann Granders kunskaper

Johann Granders kunskaper

Johann Grander var långt före sin tid

Vissa människor är långt före sin tid. De upptäcker banbrytande saker som förstås först efter många år.

Johann Grander tillhör dessa visionära människor, hans uttalanden om naturen, om livet och speciellt om vattnet är mer än 30 år gamla. Det visar sig idag att Granders insikter är mer aktuella än någonsin.

Johnann Grander var särskilt framstående som uppfinnare och naturvetenskapsman, hans djupa insikter om komplicerade naturliga processer och kunskapen om hur man använder dem genom att kombinera naturmaterial med tekniska hjälpmedel.

 

I början var det vatten

För miljoner år sedan var jorden helt täckt av vatten. Allting var i rörelse och kunde flöda fritt. Ett tillstånd av perfekt energisk ordning. Där vattnet rinner fritt och kan hitta sin väg, det är där vatten är den reglerande kraften i naturen även idag.
Läs mer

Läkemedelsrester i vatten

Från de många fynden och uttalandena som gjordes av Johann Grander är hans varning om faran av läkemedelsrester i vårt dricksvatten särskilt utmärkande, eftersom det här ämnet diskuteras för närvarande i media.
Läs mer
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jorden är en levande varelse."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.