GRANDER® Teamet

Laganda, Igenkänning, Entusiasm

På huvudkontoret i Jochberg i Tyrolen, Österrike, har GRANDER® toppexperter och är den plats där informationsvattnet produceras för de olika vitaliserings produkterna. Vitaliserings modulerna tillverkas också här, de attraktiva glasflaskorna är fyllda med Original GRANDER® Blue Water och de globala distributionsaktiviteterna samordnas. Idag försörjer hundratals människor sig själva och sina familjer genom GRANDER® vattenvitalisering globalt.

Oavsett om det är i norr eller i söder, oavsett om det är i Europa eller Asien - känner hela familjen Grander, företaget kring GRANDER®-märket, GRANDER® återförsäljarna och kunderna en speciell samhörighet.

De kompetenta och välutbildade GRANDER® återförsäljarna är produktspecialister och är tillgängliga för att svara på alla frågor för GRANDER®-kunder och intresserade. Återförsäljarna förstår hur man hanterar enskilda vattensituationer på plats, för att analysera och uppnå bästa möjliga, långsiktiga vattenkvalitet med de givna åtgärderna. Ett (kostnadsfritt och icke-bindande) möte utgör grunden för optimal vattenkvalitet i hemmet, på kontoret, i företaget, på hotellet, i simbassängen eller dammen, inom jordbruket...

"Precis som det inte finns två likadana personer, finns det inte heller två likadana vatten någonstans i världen." (Johann Grander)

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Allting här på jorden är bara lånat."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.