Forskning & Utveckling

Forskning & Utveckling

Forskning och internationellt utbyte

Vatten är en mystiskt ämne ur ett vetenskapligt perspektiv. Trots 200 års vattenforskning har vetenskapen inte lyckats att verkligen "utforska" vatten. I många fall reagerar vatten annorlunda i praktiken mot vad det gör i teorin. Internationellt görs många experiment och forskning i detta ämne. Nya fynd och erfarenheter görs varje dag.

Även på GRANDER®. Inom forskning och utveckling så arbetar GRANDER®s forskningsföretag IPF med olika internationella institut, forskare och universitet. Därför är GRANDER® också medlem i gruppen "Applied Water Physics" hos den nederländska vattenforskningsorganisationen WETSUS ledd av Dr. Elmar Fuchs (Water Bridge - Univerisity of Graz) och är därför alltid uppdaterade i vattenforskningen.

GRANDER® har under många år haft nära kontakt och regelbundet utbyte med internationellt kända forskare och vetenskapsmän. Många av dem har rest till Tyrol och besökt GRANDER® för att utbyta kunskap med Johann Grander, hans familj och forskargruppen. Bland dem var Eshel Ben Jacob († juni 2015) - före detta president för Israels fysikförening och en ledande fysiker i hela världen.

Nära kontakt har även upprätthållits med professor Gerald H. Pollack som är professor i bioteknik vid University of Washington (WU), Seattle.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vårt klimat blir allt varmare och mer oroligt."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.