Extern undersökning av B.A.U.M. bekräftar effekt

B.A.U.M. bekräftar effekten av GRANDER® och rekommenderar att det används

Vattenvitalisering på provstället och GRANDER® fick toppbetyg. En extern studie av B.A.U.M. bekräftar effekten.

Bakom koden B.A.U.M. (Federal tysk studiegrupp för ekologisk förvaltning) står en miljöorganisation med 500 medlemsföretag. Målet för studiegruppen är att coacha och ge råd till sina medlemmar under mottot "Miljön har högsta företagsprioritering".

En B.A.U.M. rekommendation betraktas som ett stort erkännande inom företagsbranschen.

Ordföranden Prof. Dr. Maximilian Gege ville veta huruvida han kunde rekommendera GRANDER® vattenvitalisering till sina företag. 23 företag har blivit utvalda från olika områden som fritid, hälsa, industri och turism i Tyskland, Österrike och Schweiz, där uttalandena om effekterna av GRANDER® vattenvitalisering hade kontrollerats. Förutom frågor kring användningsområdet, förväntningarna och effekterna på produktionsprocessen har även uppgifter om externa och interna laboratorietester tagits med i kontrollen.

I alla fall har testaren fått positiva resultat. "De kemiska tillsatserna har minskat, underhållet har minskat och arbetstiden för operativa enheter samt utbytesintervall har förlängts", sa domen av teh-tekniker på Formtec.

Användarna av den alpina utomhuspoolen i Halbleck-Trauchgau (Tyskland), vattenparken i Plattling (Tyskland) och Fitness Park National i Luzern (Schweiz) har märkt den starkt reducerade klorlukten på en gång.

"Ingen kunde förklara effekterna av GRANDER® vattenvitalisering på en naturvetenskaplig basis, men den positiva effekten är definitivt där. Förväntningarna är uppfyllda och oftast överstigna. Vi rekommenderar att du använder GRANDER® vattenvitalisering i industriföretag ", läser man i BAUM:s slutrapport efter provningarna som utfördes under längre tid än ett halvt år.

Användning av GRANDER®vattenvitalisering i industriföretag finns i slutrapporten av B.A.U.M.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vårt klimat blir allt varmare och mer oroligt."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×
 
Vill du ha det bästa vattnet i ditt hem?

Våra återförsäljare hjälper dig kostnadsfritt och utan köptvång. Kontakta oss och få förslag på hur just du kan få den bästa vattenkvaliten direkt från din egen vattenkran på ett miljövänligt och hållbart sätt.